El Procicat prorroga per una setmana més les mesures restrictives amb una petita variació

Al contrari del que estan fent altres comunitats, que veient la millora en la desescalada de la Covid-19, han decidit suavitzar algunes de les restriccions, el Procicat ha decidit prorrogar per una setmana més les mesures restrictives en vigor actualment amb una petita excepció.

Fins al diumenge 28 de febrer es mantenen les restriccions pel que fa a mobilitat, és a dir, no podem sortir de la comarca i Catalunya continuarà tancada perimetralment. Els establiments d’hostaleria continuaran sense poder obrir a les nits, excepte per menjar per portar, els centres comercials continuaran tancats durant tota la setmana i els caps de setmana tan sols podran obrir els establiments essencials. El confinament nocturn continua amb el mateix horari, de les 22 hores a 6 hores.

La petita modificació és que es podran reprendre les activitats extraescolars, però tan sols per l’educació infantil i primària i per l’esport escolar. Haurem d’esperar a veure com evoluciona la pandèmia aquesta darrera setmana de febrer per prendre noves mesures pel mes de març.

Tags: Coronavirus - Covid-19, Procicat

Notícies semblants:

Últimes Notícies