Continuen els aldarulls i els saquejos a les nits de Barcelona i altres capitals catalanes

Per quart dia consecutiu la nit de Barcelona es converteix en un camp de batalla, crema de contenidors, trencadissa de mobiliari urbà i saquejos en establiments i entitats bancàries. Tot en el marc de la manifestació demanant la llibertat de Pablo Hasél.

Diferents mobilitzacions s’han produït a les quatre capitals catalanes i també a Vilafranca del Penedès on els manifestants van carregar contra la Comissaria dels Mossos d’Esquadra.

A Barcelona la concentració va començar a la plaça Universitat a quarts de vuit de la nit, on centenars de persones es van manifestar pacíficament, cantant cançons de Pablo Hasél, però com ha passat en nits anteriors en acabar la concentració alguns manifestants comencen a fer destrosses.

En la nit d’ahir van anar baixant per la Via Laietana fins al Pla de Palau on van destrossar els vidres de quatre entitats bancàries, van continuar fins a les Rambles on van cremar contenidors, mobiliari urbà, de les terrasses dels bars, mentre la policia s’ho mirava des de la distància.

Un dels establiments més perjudicats va ser el Decathlon del carrer Canuda, on alguns joves van entrar agafant el que podien, igual que va passar l’octubre del 2019 en els aldarulls que es van produir quan es va conèixer la sentència sobre el procés.

Finalment els Mossos d’Esquadra amb els cotxes de la BRIMO van poder dispersar els manifestants que van marxar passat l’hora del toc de queda. En total va haver-hi quatre detencions, dues a Barcelona i sis persones ferides, dues a Barcelona, dues a Vilafranca del Penedès i dues a Girona, entre elles un diputat electe de la CUP.

Tags: Aldarulls, Pablo Hásel

Notícies semblants: