Julia Otero anuncia en directe que deixa la ràdio per tractar-se d’un càncer

La periodista d’origen gallec establerta a Catalunya, Julia Otero, ha anunciat aquesta tarda en directe en el seu programa “Julia en la onda”, de la cadena Onda Cero, que deixa temporalment la ràdio per tractar-se d’un càncer que li van detectar la setmana passada.

Segons ella mateixa ha explicat el dimarts passat en un control rutinari, li van detectar unes cèl·lules sospitoses. “La paraula càncer fa por, però estic aprenent a pronunciar-la en primera persona des de fa sis dies, No és fàcil, però aquí estem. A les coses cal nomenar-les pel seu nom”.

Julia Otero de seixanta-un anys ha continuat dient que encara que haurà d’estar un temps allunyada del que ha estat el seu mitjà de vida des de fa molts anys, entre “quimio i quimio” es donarà un tomb per la ràdio. Finalment ha volgut donar les gràcies a tot l’equip del seu programa, companys de professió i com no als seus caps d’Onda Cero i Atresmedia Ràdio que tant l’han recolzat en aquests moments difícils.

Carme Juan serà la que agafarà el relleu mentre ella estigui absent. Tan aviat s’ha conegut la notícia, moltes han estat les mostres d’afecte que companys, gent del món de la política, artistes i altres personatges, han publicat a les xarxes socials. Des d’aquí esperem que tornis molt aviat, Julia.

https://twitter.com/toniclapes/status/1363863494886629376

 

Tags: Julia Otero

Notícies semblants: