Desnonen una àvia de 97 anys de L’Hospitalet per error i desapareixen tots els seus béns

Una àvia de 97 anys veïna de l’Hospitalet de Llobregat ha vist com totes les seves pertinences de més de cinquanta anys han desaparegut, després que per error la comissió judicial efectués un desnonament el passat 19 de febrer.

Segons ha explicat aquest matí la néta de l’àvia desnonada a RAC1, la Rosario Bravo no estava en el seu domicili en el moment del desnonament, ja que feia uns dies que estava a casa d’ella perquè havien d’acompanyar-la a unes visites mèdiques. Quan va tornar a casa seva va trobar el pany de la porta canviat i un cop esbrinat el que havia passat, es va trobar el pis buit.

Els fets van succeir el passat 19 de febrer quan la comitiva judicial acompanyada d’un representant de l’administrador de finques que gestiona els lloguers de l’immoble, van entrar per error en el pis de la Rosario. Havien de desdonar l’àtic primera i van entrar al sobreàtic primera. En l’ordre judicial constava l’àtic, però es veu que el representant de les finques va indicar el sobreàtic.

La família es va posar en contacte amb l’administrador de finques per esbrinar si hi havia algun problema amb el pis de la Rosario, si hi havia algun rebut pendent o alguna altra incidència, els hi van contestar que no i llavors es van donar de l’error que havien comès.

El més greu de tot és que van buidar el pis, mobles, electrodomèstics, roba, vaixella, coberteria, etc., fins i tot els objectes més personals, fotografies, joies i un dietari on la Rosario feia uns anys estava escrivint les seves memòries. Tots els records d’una vida llençats per la finestra.

Fins ara no han pogut saber on es troben tots els objectes de la Rosario, per això han volgut fer una crida a través de RAC1 per tal de localitzar-los, encara que només sigui en dietari on l’àvia estava guardant els seus records.

En els casos de desnonaments tots els béns que es trobin en l’interior de l’habitatge es donen per abandonats i es buida el pis. Encara que l’administrador de finques reconeix l’error i li ha entregat a la família les claus del nou pany, es passen la pilota entre ells i la comitiva judicial pel que fa a la responsabilitat del desnonament equivocat i de la desaparició dels objectes.

La Rosario de 97 anys i amb plenes facultats mentals, no entén el que ha passat, només vol recuperar la seva vida i els seus records, encara que tan sols sigui el dietari on explicava com va viure la Guerra Civil.

Tags: Desnonament

Notícies semblants: