40 xefs d’elit protagonistes del nou anunci d’Estrella Damm en aquests moments complicats per l’hostaleria


1

En aquests moments que a causa de la pandèmia de la Covid-19 el sector de l’hostaleria està passant per un dels seus períodes més complicats, la cervesera catalana Estrella Damm ha volgut retre un homenatge a la gastronomia del país amb el seu nou anunci en què han participat quaranta xefs d’elit del país.

“No és només el nostre mitjà de vida, és la nostra manera de viure”, és el missatge que ens deixen aquests professionals de la cuina, entre ells Ferran Adrià, Albert Adrià, Nando Jubany, Carme Ruscalleda, els germans Roca, David Andres o Dabiz Muñoz.

L’anunci se centra en els camins de ronda de la Costa Brava, comença amb Joan Roca a Cala Montjoi que es troba amb Ferran Adrià, que actualment està acabant les obres del seu nou Bulli. Tots dos junts comencen a passejar per un dels camins de ronda i van trobant més xefs pel camí que s’afegeixen a la passejada.

Durant la passejada per aquest paisatge idíl·lic de la Costa Brava els xefs ens van deixant missatges de com han passat aquest any de pandèmia i com afronten el futur. En Joan Roca diu: “Hem pres les mesures necessàries i quan ens ho han demanat hem tancat” i a partir d’aquí cada xef va aportant el seu missatge, com sempre apostant per l’excel·lència, la professionalitat i la dedicació. Escoltem-los!


T'agrada? Compartiex-ho!

1

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
3
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
1
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.