Els Mossos detenen a Josep Maria Bartomeu i part de la cúpula directiva del Barça del mandat Bartomeu.


0

A hores d’ara continua l’escorcoll que els Mossos d’Esquadra estan efectuant a les oficines del Barça des de primera hora del matí. Els Mossos intenten localitzar documentació relativa al finançament de les campanyes realitzades a les xarxes socials increpant a personalitats del club, l’anomenat cas Barçagate.

Fa uns minuts ús informàvem que no es descartaven detencions, efectivament els Mossos d’Esquadra han detingut en el seu domicili a l’expresident del club, Josep Maria Bartomeu i segons informa RAC1 també han estat detinguts Oscar Grau, CEO del club, Roman Gómez Ponti, director dels serveis jurídics i Jaume Masferrer, exassessor de la presidència de Bartomeu.

Els Mossos d’Esquadra registren les oficines del Barça aquest matí


T'agrada? Compartiex-ho!

0

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
1
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.