Els Mossos detenen a Josep Maria Bartomeu i part de la cúpula directiva del Barça del mandat Bartomeu.

A hores d’ara continua l’escorcoll que els Mossos d’Esquadra estan efectuant a les oficines del Barça des de primera hora del matí. Els Mossos intenten localitzar documentació relativa al finançament de les campanyes realitzades a les xarxes socials increpant a personalitats del club, l’anomenat cas Barçagate.

Fa uns minuts ús informàvem que no es descartaven detencions, efectivament els Mossos d’Esquadra han detingut en el seu domicili a l’expresident del club, Josep Maria Bartomeu i segons informa RAC1 també han estat detinguts Oscar Grau, CEO del club, Roman Gómez Ponti, director dels serveis jurídics i Jaume Masferrer, exassessor de la presidència de Bartomeu.

Els Mossos d’Esquadra registren les oficines del Barça aquest matí

Tags: BARÇA, Bartomeu

Notícies semblants: