Mor l’actor Enrique San Francisco als 65 anys a causa d’una pneumònia

Segons el seu representant, Pedro Gómez, l’actor madrileny Enrique San Francisco ens ha deixat avui als 65 anys a causa d’una pneumònia bilateral de tipus bacterià i no víric, per tant no relacionada amb la Covid-19. L’actor feia setmanes que estava ingressat en l’UCI de l’Hospital clínic San Carlos de la capital i malauradament no ha pogut superar la malaltia.

Quan el mes de gener va ingressar a l’hospital va donar negatiu en Covid-19, però la infecció ja havia arribat al ronyó i a la sang i no presentava molt bones expectatives.

El passat 22 de febrer ell mateix va fer unes declaracions a la revista HOLA on explicava que patia una pneumònia necrosant que s’ha complicat amb una altra soca bacteriana. El passat cap de setmana el seu estat va empitjorar arran que la infecció es va estendre al pulmó esquerre i finalment avui ens ha deixat.

Quique San Francisco estava representant l’obra teatral “La penúltima” amb la que feia temps estava de gira per tot el país, però a causa de la pandèmia moltes de les funcions ja s’havien suspès.

Les casualitats de la vida han fet que Quique San Francisco mori el mateix dia que ho va fer Pepe Rubianes ara fa dotze anys. Tots dos actors tenien un sentit de l’humor especial, tots dos van saber viure la vida a la seva manera i sempre els recordarem. Des d’aquí volem mostrar el nostre més sincer condol a la família i amics de l’actor. Descansa en pau, Enrique San Francisco.

Tags: Enriquen San Francisco

Notícies semblants: