Aixecat el secret del sumari del “Barçagate”: El Barça exculpat, Bartomeu i Masferrer en llibertat provisional amb càrrecs.

Algun dels candidats a la presidència del Barça ha demanat que li canviem el nom al cas que ha portat a la detenció de l’expresident del Barça, Josep Maria Bartomeu i part de la seva directiva. Demanen que l’anomenem Bartogate i ara que la jutgessa Alejandra Gil ha aixecat el secret de sumari, potser sí que té raó.

Segons les filtracions que s’han pogut conèixer en el primer moment, el Barça queda exculpat, és més, es considera com a part perjudicada i la investigació se centra en corrupció entre particulars. Bartomeu i Masferrer continuaven aquest matí a la Ciutat de la Justícia de Barcelona, pendents de declarar davant el jutge, però com l’entrega del sumari a les parts implicades s’ha fet fa poca estona, no es preveu que declarin avui, ja que estan pendents que ells i els seus lletrats el llegeixin per saber de què els acusen.

Bartomeu i Masferrer han passat la nit a la Comissaria dels Mossos de les Corts i avui a primera hora han estat traslladats a la Ciutat de la Justícia per tal de declarar, els altres dos detinguts, Òscar Grau i Roman Gómez Ponti van quedar en llibertat sense càrrecs ahir mateix.

Recordem que Barçagate” o “Bartogate és una investigació que es va iniciar arran d’una denúncia d’uns socis del club per una campanya de difamació a través de les xarxes socials contra persones del club no afins a la directiva Bartomeu.

ÚLTIMA HORA: Segons acaba d’informar RAC1, els dos detinguts han quedat en llibertat provisional amb càrrecs, investigats per un delicte de corrupció entre particulars i el Barça com a entitat, exculpada.

Tags: BARÇA, Barçagate, Bartomeu

Notícies semblants: