Els veïns del Born farts de les concentracions de gent al carrer bevent i xerrant sense mascareta

Foto: Twitter @ElenaMarin_RSE

Els veïns del Born ja estan farts que cada cap de setmana es concentri gent al passeig del Born, bevent i xerrant, la majoria sense mascareta i sense guardar cap distància de seguretat. Dissabte passat a la nit centenars de persones omplien el passeig.

Els bars i restaurants del Born no poden servir a l’interior del local ni a les terrasses, però la gent aprofita l’excusa de què sí que es pot demanar consumicions per portar, per fer-ho i consumir al carrer mentre peten la xerrada, provocant aglomeracions de gent, sense cap mesura de seguretat davant la Covid-19.

Els veïns de la zona demanen a la Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra que actuïn per tal que no es repeteixin cada cap de setmana aquestes imatges que podem veure a través de les xarxes socials.

Veient les imatges estar clar que si les forces de seguretat no actuen dispersant a la gent, no té cap sentit que el sector de l’hostaleria tingui tantes restriccions. El problema de l’hostaleria no són els propietaris, que s’han gastat molts diners per garantir la seguretat dins els seus locals, ni els cambrers o cuiners, el problema radica en l’aglomeració de gent. El problema ha sortit del bar per establir-se al carrer i arruïnant al gremi hostaler.

https://twitter.com/Llanolas/status/1365988400080302083

Tags: Aglomeracions, Coronavirus - Covid-19

Notícies semblants: