Mor en un accident de cotxe el cantant del Maresme Alex Casademunt als 39 anys

Alex Casademunt, el cantant nascut a Vilassar de Mar que va participar en la primera edició d'”Operación Triunfo“, va morir ahir a quarts de deu de la nit en un accident de cotxe a Mataró. Segons les primeres dades que tenim, el cantant va xocar amb el seu cotxe contra un autobús, de moment es desconeix com va ser l’accident en què el cantant va morir al moment.

Alex Casademunt va participar en la primera edició d'”Operación Triunfo” on va coincidir amb David Bisbal, David Bustamante i Chenoa entre altres. No va ser un dels cantants que més èxit va tenir després de participar en el programa, però va saber fer-se un lloc en el món de la música formant part del grup “Fórmula Abierta que amb altres concursants, GenoJavián i Mireia, van fer una cançó molt popular, “Te quiero más“.

Més endavant va passar al món de la televisió, presentant i participant com a col·laborador en programes de televisió, tant a TV3 com en televisions espanyoles. També va participar en musicals com Mamma Mia.

Des d’aquí el nostre més sincer condol a tota la família i amics de l’Alex Casanova. Descansa en Pau.

Després què Telegenia donés la notícia en un tuit, moltes han estat les mostres de condol a les xarxes socials

Recordem-lo amb una de les seves interpretacions musicals.

Tags: Alex Casademunt

Notícies semblants: