Una jove sense carnet agafa el control d’un autobús de Lleida en desmaiar-se el conductor

Segons va informar ahir la Guàrdia Urbana de Lleida, una noia de 19 anys que s’està traient el carnet de conduir, va agafar el control d’un autobús urbà de Lleida quan va veure que el conductor s’havia desmaiat. Segons explica la jove Elisabeth Muñoz al diari Segre, ella acabava de pujar a l’autobús i una dona va començar a cridar, llavors va veure que el conductor s’havia desplomat.

Sense dubtar-ho va agafar el volant, però no és el mateix un autobús que un cotxe, l’Elisabeth diu que hi havia molts botons i no sabia el que havia de fer per aturar-lo, així que va continuar controlant el volant per no xocar contra els vehicles aparcats, ni atropellar a ningú.

El conductor va anar aixecant el peu de l’accelerador i l’autobús va anar reduint la velocitat. Finalment va passar pel costat un altre autobús i els hi van donar un cop al vidre per donar l’alerta que alguna cosa estava passant. El conductor de l’altre autobús li va dir quin botó havia de pressionar per aconseguir posar el fre, ha explicat l’Elisabeth RAC105.

El curiós fet digne d’una pel·lícula, que afortunadament no va tenir conseqüències greus gràcies a aquesta valenta noia de 19 anys, va passar ahir a dos quarts de quatre de la tarda en la línia 4 de Lleida, en el tram entre la plaça Font i Quer i el camp de futbol de Pardinyes, on el vehicle va circular uns 350 metres contra direcció.

El més trist de tot és que durant tota aquesta peripècia per frenar el vehicle li van robar la cartera, segons ella mateixa ha explicat a La primera hora de RAC105. L’Elisabeth diu que va deixar la bossa per anar a agafar el volant i quan tot va acabar no la va trobar la cartera. A la nit la va recuperar i tan sols li faltaven dos euros.

Un cop parat l’autobús amb tots els passatgers il·lesos, el conductor va ser traslladat pels serveis d’emergència a l’Hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

https://twitter.com/GasullFerrara/status/1366753912632578054

Tags: Lleida

Notícies semblants: