La primera fàbrica de bateries elèctriques de l’Estat s’ubicarà a Catalunya


2
2 points

Segons va explicar ahir la ministra d’indústria Reyes Maroto, la primera fàbrica de bateries elèctriques de l’Estat espanyol s’ubicarà a Catalunya, concretament a prop de la planta de Seat de Martorell, però encara no han desvetllat el lloc exacte.

Un consorci format per Seat, Volkswagen, Iberdrola i el govern espanyol impulsen la nova planta de bateries elèctriques de l’Estat que es farà amb fons europeus de reestructuració. L’anunci de la ministra coincideix amb la visita que faran avui el rei Felip VI i el president Pedro Sánchez a la fàbrica de Seat de Martorell.

València també tenia previst obrir una planta amb col·laboració amb Ford, però sembla que la de Catalunya s’anticiparà. Esperem que avui en la visita del rei i el president desvetllin la ubicació de la nova planta de bateries elèctriques. Ja que no es va poder evitar el tancament de Nissan a Barcelona, una bona ubicació podria ser la planta de Sant Andreu de la Barca, propera a la Seat de Martorell.

Notícia del 21.05.2020

Nissan comunica als seus treballadors que no pot garantir la producció a Barcelona


T'agrada? Compartiex-ho!

2
2 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.