Love of Lesbian oferirà un concert al Palau Sant Jordi per a 5.000 persones

El pròxim 27 de febrer el Palau Sant Jordi acollirà un concert de Love of Lesbian per a 5.000 persones. Serà un concert segur contra el Coronavirus, com la prova que va fer a la Sala Apolo el passat mes de desembre.

El mateix dia del concert els assistents se sotmetran al test d’antígens i tan sols podran entrar els que donin negatiu. El concert se celebrarà sense distància de seguretat, tothom dret i amb mascareta. Aquest és un dels primers grans esdeveniments que se celebraran gràcies als testos d’antígens que gestionarà la Fundació de la Lluita Contra la Sida de l’Hospital Germans Trias i Pujol, que van ser els que també van supervisar la prova que es va fer a la Sala Apolo.

Les proves es faran el mateix dia al matí a tres llocs diferents: la Sala Apolo, Razzmatazz i Luz de Gas i el resultat es facilitarà a través d’una aplicació de mòbil. Amb el resultat negatiu en Covid-19, que l’aplicació dirà “lliure”, es tindrà accés al concert. A l’entrada s’entregarà una mascareta FFP2 a cada assistent.

El concert que han batejat amb el nom de Festivals per la Cultura Segura ha estat aprovat pel Departament de Cultura. Si voleu gaudir d’un concert segur i de la música de Love of Lesbian, les entrades ja estan disponibles a partir de 23 euros, a la web de Festivals per la Cultura Segura.

Escoltem una de les darreres produccions de Love of Lesbian

 

Tags: Coronavirus - Covid-19 - Morts, Love of Lesbian, Palau Sant Jordi

Notícies semblants: