Barcelona acollirà a finals de juny el Mobile World Congress amb tests negatius de Covid-19

El Mobile World Congress que normalment se celebrava a finals del mes de febrer, aquest any a causa de la pandèmia de la Covid-19 s’endarrereix i se celebrarà entre el 28 de juny i l’1 de juliol a la Fira de Barcelona. S’espera que siguin a prop de 50.000 els participants en el congrés de telefonia mòbil més important del món.

L’any passat ja no es va poder celebrar pel Coronavirus, aquest any es farà amb totes les mesures de seguretat per evitar possibles contagis. Tots els participants (expositors) hauran de presentar un test negatiu en Covid-19 a l’entrada del recinte de la Fira i repetiran les proves cada 72 hores.

Als treballadors i visitants al congrés se’ls prendrà la temperatura a l’entrada, la mascareta serà obligatòria i s’haurà de respectar la distància de seguretat, per això s’augmentaran les entrades i sortides dels pavellons per evitar aglomeracions. També es revisarà el sistema de ventilació per tal d’augmentar la renovació de l’aire.

Com tots els grans esdeveniments que s’han fet al llarg d’aquest any de pandèmia, el MWC també serà combinat, compaginant actes presencials amb actes emesos telemàticament. La GSMA del MWC ha elaborat un protocol de seguretat que ja té el vistiplau de les autoritats sanitàries.

Esperem que no arribi una quarta onada de Covid que obligui a suspendre el congrés com l’any passat, ja que aquest esdeveniment és una forta injecció pel sector del turisme, hostaleria i per tota la ciutat de Barcelona i la seva àrea metropolitana.

Tags: Mobile World Congress

Notícies semblants: