El primer vehicle de la Cuca de Llum ja ha arribat al Tibidabo


El primer vehicle del nou funicular del Tibidabo, l’anomenada Cuca de Llum ja ha arribat a la seva destinació. Directament de la fàbrica Sigma del Grup Leitner a Veyrins (França) van arribar ahir els dos vagons d’aquest primer vehicle. El primer vagó es va posar a la via al matí, l’altre a la tarda i avui es connectaran els dos. Una operació complicada que s’ha fet amb l’ajut d’una grua de grans dimensions.

La setmana vinent està previst que arribi el segon vehicle i es repetirà el procés perquè la Cuca de Llum entri en funcionament cap a la tardor, uns mesos després del que estava previst que era el mes de juny.

Així serà la Cuca de Llum, el nou funicular interactiu del Tibidabo.


T'agrada? Compartiex-ho!

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
1
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.