El primer vehicle de la Cuca de Llum ja ha arribat al Tibidabo

El primer vehicle del nou funicular del Tibidabo, l’anomenada Cuca de Llum ja ha arribat a la seva destinació. Directament de la fàbrica Sigma del Grup Leitner a Veyrins (França) van arribar ahir els dos vagons d’aquest primer vehicle. El primer vagó es va posar a la via al matí, l’altre a la tarda i avui es connectaran els dos. Una operació complicada que s’ha fet amb l’ajut d’una grua de grans dimensions.

La setmana vinent està previst que arribi el segon vehicle i es repetirà el procés perquè la Cuca de Llum entri en funcionament cap a la tardor, uns mesos després del que estava previst que era el mes de juny.

https://twitter.com/Foskopolitano/status/1369991930633945088

Així serà la Cuca de Llum, el nou funicular interactiu del Tibidabo.

Tags: Cuca de Llum, Tibidabo

Notícies semblants: