El tren de la Pobla de Segur xoca contra una esllavissada de roques

Foto: @RadioBalaguer

Aquest matí el tren de la Pobla de Segur ha xocat contra una esllavissada de roques que ha caigut a la via entre Àger i Santa Linya, a la Noguera. Segons ha informat Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) els fets han passat a primera hora del matí en el transcurs del primer viatge del dia en direcció nord.

La topada ha estat prou forta contra les roques que s’han trobat a la via, però afortunadament no s’han de lamentar danys personals, ja que només viatjava una passatgera i el maquinista, tots dos han resultat il·lesos. El comboi que ha descarrilat ha patit fort desperfectes.

FGC ha posat a disposició dels viatgers un servei d’autobús entre la Pobla i Balaguer fins que es pugui netejar la via, fer una anàlisi de com ha quedat el talús, que s’haurà de tornar a protegir després d’estudiar les causes de l’esllavissada i poder restablir el servei.

Al gener de l’any passat es va produir un altre accident similar a Àger en topar contra una esllavissada provocada pel temporal Glòria i que va obligar a deixar el mateix trajecte fora de servei durant vuit mesos.

Tags: Accident tren

Notícies semblants: