Cinc maneres d’obrir un pot tancat al buit que es resisteix


-1
-1 points

Quants cops ens trobem que un pot de conserva se’ns resisteix i no el podem obrir, segur que a tots ens ha passat força sovint i acabem cridant a l’home més fort de la casa, pensant que és qüestió de força, però no. Avui us volem explicar per què passa i cinc formes de fer-ho sense fer gaire força.

Encara que sembli que és un inconvenient en el nostre dia a dia, al contrari el que un pot es resisteixi a ser obert és una garantia que el producte ha tingut unes condicions òptimes de conservació. El pot està tancat al buit i la tapa i el vidre queden units per la força del buit.

L’aire empeny cada centímetre quadrat de tot el que ens envolta. La pressió fa una força com el pes de 10 tones sobre cada metre quadrat de superfície. Si està tancat al buit, no hi ha força que contraresti la de l’atmosfera. Quan utilitzem algun d’aquests mètodes per obrir un pot, el que estem fent és alliberar alguna bombolla d’aire de les poques que queden dins o facilitar que entri aire de l’exterior, llavors contrarestarem la força de l’atmosfera i el pot s’obrirà.

En aquest vídeo podrem veure cinc maneres d’obrir un pot tancat al buit.


T'agrada? Compartiex-ho!

-1
-1 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
1
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
1
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.