Denunciat a Barcelona un conductor que ha donat positiu en totes les drogues detectables.

Control Guàrdia Urbana de Barcelona – Foto: Ajuntament de Barcelona

La Guàrdia Urbana de Barcelona no es podia creure el que els acabava de passar en un control rutinari que estaven fent el dimecres passat a la nit a la ronda del Litoral de Barcelona, un conductor va donar positiu en totes les drogues detectables en els tests que fan les diferents policies.

En els tests que es fan als controls es poden detectar fins a cinc substàncies psicotròpiques i estupefaents com la marihuana, cocaïna, opiacis, amfetamines i metamfetamines. Si ha donat positiu en totes, vol dir que en les darreres hores les hauria consumit totes, a excepció que l’aparell funciones malament.

Tant va ser la sorpresa que els agents han volgut compartir la notícia a través del perfil de Twitter de la policia municipal. El conductor ha estat denunciat i s’exposa a pagar una multa mínima de mil euros i la retirada de sis punts del carnet de conduir. En el cas d’estupefaents o psicotròpics podria ser sancionat amb una pena de presó d’entre tres i sis mesos i la retirada del carnet entre un i quatre anys.

Tags: Control, policia

Notícies semblants: