Una empresa catalana crea un estoig antiviral i antibacterià que perfuma les mascaretes amb diferents fragàncies.

Avui que fa un any ens anunciaven l’inici del primer estat d’alerta i pocs dies abans que la mascareta es convertís en una peça indispensable per sortir de casa, una empresa de Sabadell ha creat un estoig per guardar-la, evitant així que la deixem sobre superfícies que poden estar contaminades. Pensem on la deixem quan entrem en el cotxe si anem sols o amb la nostra bombolla familiar, mentre estem menjant en un restaurant, quan anem a fer esport o en altres situacions similars?

Independentment del tipus de mascareta que portem, quirúrgica, FFP2 o les reutilitzables que es poden rentar, quan les portem una estona, a causa del nostre propi alè, comencen a fer pudor i molt més en persones fumadores o quan acabem de dinar.

La idea ha estat d’Albert Majós, administrador d’Odotipo i fundador de l’empresa de màrqueting olfactiu Akewuele. L’empresa Odotipo S.L. de Sabadell fabrica el Scent Mask, un estoig antibacterià i antiviral que protegeix la mascareta, li allarga la seva vida útil, al mateix temps que li proporciona una agradable fragància perquè quan la utilitzem sigui molt més plaent. Cada cop que guardem la mascareta dins l’estoig, s’impregnarà d’un aroma de frescor.

Foto: Scent Mask

Podem triar entre sis colors en funció de les sis fragàncies, com si fos un ambientador domèstic o pel cotxe:

⬛️ Gris marengo – ☕️  Cafè
🟩 Verd – 🌿 Eucaliptus mentolat
🟥 Rosa – 🍭 Llaminadures
🟦 Blau marí – 🌸 Lavanda
🟪 Blau cel – 🌊 Oceà
⬜️ Blanc – 🥼 Roba neta.

La seva funció dura tota la vida, sense que influeixi la temperatura o la llum. Fabricada amb substàncies autoritzades per ús alimentari. Si voleu més informació podeu visitar la pàgina de Scent Mask.

Tags: Coronavirus - Covid-19, Mascaretes

Notícies semblants: