Rosalia dissenya unes Nike inspirades en les espardenyes catalanes

Rosalia, la cantant de Sant Esteve de Sesrovires que ha triomfat arreu de món, de tant en tant fa l’ullet cap a Catalunya. Malgrat estar a l’altre costat del món, no s’oblida de la terra on va néixer. Ara ens ha sorprès amb el disseny d’unes sabatilles Nike.

Segons ha publicat en el seu Instagram i Twitter, li van oferir la possibilitat de dissenyar unes Nike i per fer-ho es va inspirar en les típiques espardenyes catalanes, les espardenyes de betes que portava el seu avi. Podem veure-la a Instagram lligant-se les betes com ho fem amb les tradicionals espardenyes.

No és el primer cop que Rosalia recorda la seva terra, parlant en català i reivindicant les nostres tradicions com el Caga Tió i recordant sempre que pot que és catalana, malgrat no cantar en català. I per si quedava algun dubte de la seva inspiració, també ha penjat fotos d’espardenyes i del Gran Salvador Dalí que era el seu calçat preferit.

Encara no fa 24 hores que ha penjat el vídeo posant-se les AF1 ESPARDILLE i ja té un milió de likes. Sempre és bo que els nostres personatges famosos portin la cultura i tradicions arreu del món.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de LA ROSALÍA (@rosalia.vt)

Sembla que les espardenyes catalanes estan tenint força èxit a l’altre costat de l’Atlàntic: 

Una empresa catalana posa de moda les espardenyes als Estats Units (12.09.2020)


Tags: Espardenyes, Rosalia

Notícies semblants: