Obre a Barcelona el primer cinema amb seients amb moviment sincronitzat amb la pel·lícula

Foto: Cinesa

El passat divendres va obrir a Barcelona el primer cinema amb butaques amb moviment sincronitzat amb la pel·lícula, la primera sala a Catalunya en la que els seus seients es mouen en concordança amb la imatge i el so del film que s’està projectant.

Es tracta de la Sala Luxe D-Box dels Cinesa de la Maquinista de Barcelona, que per la inauguració dels seus seients projecte grans èxits del cinema mundial com “Star Wars Episodi 9” i “Le Mans”. La sala disposa de 44 butaques reclinables, més separades que les normals que ens garanteixen una completa relaxació per gaudir de la pel·lícula.

El director de CinesaRamón Biarnés afirma que “aquesta tecnologia fa que l’espectador s’endinsi més en l’aventura que està tenint lloc a la pantalla i visqui la màgia del cine més intensament”. Ja fa un any que Cinesa La Maquinista va apostar per format híbrid quan va incorporar dues sales Luxe, ara complementen l’oferta amb aquesta sala Luxe D-Box.

Tags: Cinesa

Notícies semblants: