Jordi Sánchez surt de l’hospital i ens explica com ha estat aquest mes i mig d’hospitalització.


Afortunadament l’actor Jordi Sánchez ha pogut abandonar l’hospital després de superar la Covid-19. En Jordi ha estat ingressat un mes i mig a l’Hospital Fundación Jimenez Diaz de Madrid on es trobava per l’estrena de la seva obra de teatre “Asesinos todos” el dia 5 de febrer.

Jordi Sánchez ha estat 24 dies en l’UCI, intubat i amb un coma induït, 24 dies dormint com diu ell ara que ja ha sortit. El passat 9 de març va sortir de l’UCI i ara ja està a casa recuperant-se d’aquest maleït Coronavirus.

Avui ha publicat una fotografia seva a les xarxes socials on se’l pot veure força més prim, però ja és una bona notícia poder-lo veure passejant pel carrer. Ell mateix ha volgut explicar com han estat aquests dies a l’hospital i com no, agrair a tot el personal sanitari que l’ha atès i l’ha cuidat.

“Mai hauria imaginat que dormir 24 dies seguits, amb les seves 24 nits, fos tan desagradable”


T'agrada? Compartiex-ho!

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
3
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
3
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
1
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
1
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.