Sanitat està investigant la mort d’una dona de 43 anys que va rebre la vacuna AstraZeneca

L’Agència Espanyola de Medicaments depenent del Ministeri de Sanitat està investigant la mort d’una dona que dies després de rebre la vacuna d’AstraZeneca ha mort a causa d’un ictus isquèmic amb transformació hemorràgica. Es tracta d’una professora de 43 anys de Marbella (Màlaga).

Ara sanitat està estudiant si la defunció està directament relacionada amb l’administració de la vacuna rebuda a principis d’aquest mes. També s’ha registrat un altre cas de trombosi venosa abdominal en una persona que també havia rebut la citada vacuna en els darrers dies.

Aquests dos casos se sumen a un altre que es va detectar el passat 15 de març. En total a Espanya s’han detectat tres casos sospitosos que s’estan investigant, d’entre quasi un milió de vacunes inoculades. De moment a tot l’Estat està paralitzada la vacunació amb l’AstraZeneca durant els pròxims quinze dies.

Tags: AstraZeneca, Coronavirus - Covid-19 - Morts, Vacuna

Notícies semblants:

Últimes Notícies