Tanca un altre popular restaurant de cuina tradicional catalana de Barcelona a causa de la Covid-19

Foto: Senyor Parellada

Un altre mític restaurant de la cuina tradicional catalana tanca per culpa del Coronavirus, es tracta del Senyor Parellada del carrer de l’Argenteria de Barcelona, un altre dels negocis de la Ciutat Comtal que no ha pogut sobreviure a la maleïda pandèmia.

El Senyor Parellada ens recordava aquelles fondes de la Barcelona de principis de segle que en Ramon Parellada va obrir l’any 1983 per traslladar a la ciutat el que havia après a la mítica Fonda Europa de Granollers, on havia crescut.

La Fonda Europa, que afortunadament continua oberta, està en mans de la família Parellada des de fa set generacions, des que es va inaugurar l’any 1711. Es considera la Fonda més antiga de Catalunya on encara podem gaudir d’aquella escudella i carn d’olla, uns bons cargols a la llauna o aquell fricandó amb bolets com ho feien les nostres àvies.

Ara Ramon Parellada ha decidit tancar el Senyor Parellada de Barcelona per dedicar totes les energies que els hi han quedat després de la crisi provocada per la pandèmia a la Fonda Europa, la casa on va començar tota la seva dedicació al món de la cuina.

Segons publica el portal Vadegust, Ramon Parellada diu:

“Per a nosaltres aquest any ha estat molt dur, i al principi no imaginàvem que aquesta situació pogués durar tant. Però, davant d’aquesta incertesa, hem hagut de prendre la difícil decisió de tancar el restaurant de Barcelona. Ara, ens hem de centrar a cuidar la Fonda Europa. No és moment per tenir diversos fronts oberts ni per diversificar”

També us pot interessar:

Sabeu que eren les Fondes dels Sisos on es va popularitzar la Botifarra amb Seques?

Tags: Barcelona, Coronavirus - Covid-19, Restaurants, Tancament

Notícies semblants: