El Departament de Salut preveu fer una vacunació massiva en sis grans espais, un d’ells podria ser el Camp Nou.

Fira de Cornellà

La consellera de Salut de la Generalitat, Alba Vergés i el vicepresident en funcions de president, Pere Aragonès, han comparegut en roda de premsa per anunciar que es preveu fer una vacunació massiva en sis grans espais d’arreu de Catalunya, per tal de poder vacunar mig milió de persones a la setmana, sempre que tinguem prou dosis disponibles.

En un principi es començarà a administrar les vacunes en 443 CAP (Centres d’Atenció Primària) i espais annexos adaptats per aquesta finalitat, sempre que no se sobrepassi les 200.000 inoculacions a la setmana. A aquests espais s’afegiran 46 espais intermedis quan se superin les 200.000 dosis a la setmana.

Quan sigui possible administrar mig milió de dosis a la setmana, s’habilitaran sis grans espais:

* La Fira de Barcelona
* La Fira de Cornellà
* La pista coberta d’atletisme de Sabadell
* El Pavelló Onze de Setembre de Lleida
* El Palau Firal de Girona
* Un espai a determinar en el Camp de Tarragona.

Més endavant i si és necessari, també es podria habilitar La Farga de l’Hospitalet i el Camp Nou. Segons ha avançat Catalunya Ràdio, la consellera Vergés i el president del FC Barcelona, Joan Laporta, s’han reunit aquest migdia per tal que el Camp Nou sigui un d’aquests espais en cas de necessitat.

Es preveu començar aquesta vacunació massiva un cop passada la setmana santa quan comencin a arribar més dosis. Es començarà amb la Pfizer per a les persones de més de 80 anys i a continuació les persones de 70 a 79 anys. Les persones entre 60 i 65 seran vacunades amb l’AstraZeneca.

Tags: Coronavirus - Covid-19, Vacunes

Notícies semblants: