La campanya de recapte de fons engegada per la família del Dr. Baselga arriba als 100.000 € en dos dies.

El passat diumenge ens va deixar el Doctor Baselga a causa d’una malaltia rara, l’anomenada CreutzfeldtJakob. El mateix diumenge a la nit la família de l’oncòleg català que va portar la medicina catalana arreu del món, van engegar una campanya per recaptar fons per l’estudi de les malalties neurodegeneratives a  l’Hospital Clínic.

La família demanava que en lloc d’enviar flors al funeral, féssim donacions per tal d’estudiar aquestes malalties i que en un futur cap més família hagi de passar per aquests moments tan dolorosos com el que estan patint ells. Recordem que la malaltia de CreutzfeldtJakob, per la que no hi ha tractament, té una evolució molt ràpida, entre tres setmanes i sis mesos des de l’aparició dels primers símptomes i diagnòstic.

Aquest és un dels casos en què es demostra la solidaritat de la gent que malgrat la crisi econòmica que estem patint per culpa de la pandèmia continuem contribuint amb bones causes. En tan sols dos dies ja s’ha arribat a la xifra de 100.000 euros recaptats per la família del Doctor Baselga. És una forma de tornar-li tot el que ell va fer per tants i tants malalts de càncer.

Si voleu col·laborar, ho podeu fer a la web  Dr. Baselga: Funds for Creutzfeldt-Jakob. En aquests moments es porten recaptats 100.283 €.

Moltes han estat les mostres de gratitud cap al Doctor Baselga a les xarxes socials, en especial les dels malalts de càncer als que va poder ajudar, però també d’alguna persona com l’Ana Obregón que malauradament el seu fill no va poder superar la malaltia i a qui havia tractat el Dr. Baselga.

Missatge de l’Anna Obregón a Instagram

Tags: Doctor Baselga

Notícies semblants: