Les noves tecnologies fan desaparèixer les “Páginas Amarillas” en paper. Ahir es va publicar l’última edició

Després de 54 anys i quasi tres mil exemplars publicats, ahir es va fer l’última edició de les “Páginas Amarillas” en paper.  Aquella guia telefònica que fa anys tots rebíem gratuïtament a casa. Les noves tecnologies, les recerques per internet i aplicacions de mòbil han fet que aquesta publicació quedés pràcticament en l’oblit, malgrat que l’any 2017 es va batre el rècord de publicacions, es van repartir 16 milions de guies.

Ara ja es poden veure exemplars d’aquesta icònica guia en portals de col·leccionisme i segurament dins d’un temps es pagaran força diners per algun d’ells, així que si teniu alguna guardeu-la que segur pujaran de preu.

Amb aquests cinquanta anys han canviat moltes coses i cal adaptar-se als nous hàbits de la gent, però la necessitat de poder trobar un comerç o una empresa en un moment determinat continua, per això, per poder continuar donant servei als negocis per tal de captar nous clients, la companyia BeeDIGITAL ja ha anunciat la digitalització completa a través de paginasamarillas.es on podrem trobar totes les empreses i negocis que es vulguin anunciar.

Tags: Paginas amarillas

Notícies semblants: