Tornen els Barcelona Dragons el primer equip espanyol que jugarà a la lliga europea

Els Gladiators han anunciat que han recuperat l’antic nom del mític equip de futbol americà, els Barcelona Dragons tornen als estadis. La notícia s’ha produït just el dia en què fa trenta anys que els Barcelona Dragons van debutar a L’Estadi Olímpic de Montjuïc en un partit contra els The New York/New Jersey Knights (NY/NJ Knights), als que van guanyar per 19 a 7, davant d’uns 20.000 espectadors.

Després de 17 anys de la desaparició dels Barcelona Dragons, els Gladiators han pogut recuperar el nom de la franquícia amb la qual van participar en la Lliga Mundial i en la Lliga de futbol americà en Europa (NFL Europa), entre els anys 1991 i 2003. El club ha volgut compartir la notícia a través del seu perfil de Twitter.

L’any passat la franquícia de l’empresari Bart Iaccarino es va convertir en equip de l’EFL, per tant els Barcelona Dragons serà el primer equip franquiciat de futbol americà de l’Estat espanyol que competirà en la lliga europea. Ara que tenen el permís de l’NFL ja poden canviar el nom i utilitzar els seus colors.

Aquest estiu entre els mesos de juny i agost jugaran com a locals de la fase regular de l’European League of Football en l’Estadi Municipal de Reus.

Tags: Barcelona Dragons

Notícies semblants: