Detenen al conductor que ahir a la nit va provocar un accident en el qual va morir un nen de nou anys.

Els Mossos d’Esquadra han informat a través del seu perfil de Twitter que el conductor que ahir a la nit va provocar un accident en el qual va morir un nen de nou anys i altres tres persones van resultar ferides, ha estat detingut.

Els fets van passar ahir al vespre a quarts de vuit a la carretera C-1412 al terme municipal de Sanaüja a la Segarra quan van xocar un tot terreny i un turisme per causes que estan en investigació. El nen de nou anys que va morir viatjava en el turisme acompanyat de tres persones més que van resultar ferides, entre elles hi ha un altre menor.

Ahir també va morir un motorista en un xoc amb un tractor a Anglesola (Lleida). Amb aquestes dues víctimes, ja són 18 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

Tags: Accidents

Notícies semblants: