Detenen al conductor que ahir a la nit va provocar un accident en el qual va morir un nen de nou anys.


2
2 points

Els Mossos d’Esquadra han informat a través del seu perfil de Twitter que el conductor que ahir a la nit va provocar un accident en el qual va morir un nen de nou anys i altres tres persones van resultar ferides, ha estat detingut.

Els fets van passar ahir al vespre a quarts de vuit a la carretera C-1412 al terme municipal de Sanaüja a la Segarra quan van xocar un tot terreny i un turisme per causes que estan en investigació. El nen de nou anys que va morir viatjava en el turisme acompanyat de tres persones més que van resultar ferides, entre elles hi ha un altre menor.

Ahir també va morir un motorista en un xoc amb un tractor a Anglesola (Lleida). Amb aquestes dues víctimes, ja són 18 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya.


T'agrada? Compartiex-ho!

2
2 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
1
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
4
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.