Jordi Pujol Ferrusola es queda sense la seva flota de cotxes de luxe. El jutge autoritza subhastar-los

Jordi Pujol Ferrusola es queda sense un dels seus tresors més preuats, la flota de cotxes de luxe. El jutge de l’Audiència Nacional ha autoritzat la subhasta per tal que el fill de l’expresident Pujol pugui fer front a la seva responsabilitat civil si finalment acaba condemnat en el cas que s’està instruint al marge de la investigació de la procedència de la fortuna de la família Pujol.

Jordi Pujol Ferrusola tenia prohibit des del 2017 per ordre judicial disposar del seu patrimoni i per tal d’evitar que els vehicles que estan immobilitzats no es continuessin deteriorant i que cada dia el seu valor fos inferior, va oferir al jutjat la seva voluntat de vendre’ls.

Ara el Jutge Santiago Pedraz ha autoritzat que 10 vehicles valorats en 1.8 milions d’euros surtin a subhasta i altres de valor inferior els pugui vendre. Els vehicles fa anys que estan immobilitzats en un magatzem del Maresme.

Els cotxes que sortiran a subhasta són un Ferrari Testarrosa, un Lotus Elan, un Lamborghini Miura, un Ferrari F-40, un Mercedes Benz 230 SL, un Lamborghini 132, un Ferrari 328 GTS, un Jaguar E-Type 3.8 Roadster i un Mercedes Benz SLR McLaren.

Recordem que la família Pujol està sent investigada per presumptes delictes d’organització criminal, falsedat documental, contra la hisenda pública i blanqueig de capitals.

Tags: Jordi Pujol

Notícies semblants: