Les millors imatges del primer concert multitudinari del món en pandèmia – Love & Lesbian al Palau Sant Jordi

Després d’un any sense poder assistir a concerts multitudinaris per culpa de la pandèmia de la Covid-19, ahir a la tarda es va celebrar un concert de Love & Lesbian amb 5.000 persones al Palau Sant Jordi de Barcelona. El primer concert del món amb mesures de seguretat garantides pels testos d’antígens que es van fer durant el matí a tots els assistents i l’obligatorietat de dur la mascareta durant tot el concert.

Una prova pilot que servirà d’exemple per a tota Europa i el món. Després d’un any de no veure aquestes imatges d’una multitud de gent plegada en un espai tancat, saltant, cantant i ballant, ha fet emocionar a algun dels assistents que van acabar plorant per haver pogut recuperar les sensacions de la música en directe.

Alguns sectors han estat crítics amb aquesta prova pilot, ja que és contradictori veure una multitud de 5.000 persones i no poder anar a celebrar la mona amb els padrins o no poder reunir-se amb la família durant la setmana santa.

Un dels assistents que es va poder veure a la llotja del Palau Sant Jordi va ser el recentment nomenat president del FC Barcelona, Joan Laporta, que al matí havia anat a Luz de Gas a fer-se el test d’antígens.

Veiem les imatges que quedaran per a la història: El primer concert multitudinari postpandèmia del món es va celebrar a Catalunya.

 

Tags: Concert, Sant Jordi

Notícies semblants: