L’Agència Catalana de Consum sanciona a Natur House per anunciar uns productes per perdre dos quilos en dos dies.

L’Agència Catalana de Consum ha sancionat a la franquícia espanyola de nutrició i productes dietètics, Natur House, per un anunci en què ofereixen un lot de productes per perdre dos quilos en tan sols dos dies.

L’any 2018 Natur House havia estat denunciada per l’associació FACUA-Consumidors en Acció per vendre uns productes atribuint-los unes propietats miraculoses i que podrien atemptar contra la salut de les persones. Ara l’Agència Catalana de Consum ha sancionat a la dietètica per publicitat enganyosa considerant-lo una infracció greu.

De moment no ha transcendit la quantia de la multa. FACUA ha aprofitat per recordar que en el Reial Decret 1907/1996 es prohibeix la publicitat que atribueixi als productes d’alimentació destinats a dietes, propietats preventives, curatives o altres diferentes a les pròpies i reconegudes del producte.

Recordem que Natur House va traslladar la seva seu social de Barcelona a Madrid l’any 2017, l’empresa va informar que era per motius merament operatius, però sembla que en realitat va ser que arran del procés i del boicot que es va fer a determinades zones de l’Estat espanyol als productes catalans, Natur House va detectar que fora de Catalunya els seus productes eren rebutjats i aquest podia haver estat el veritable motiu del canvi.

Tags: Natur House

Notícies semblants: