Un misteriós monòlit metàl·lic com el de Utah apareix en una platja de la Costa Brava

Fa uns mesos van aparèixer uns estranys monòlits en diferents parts del món, un dels primers va ser en el desert de Utah als Estats Units que va desaparèixer després de pocs dies. Després van començar a aparèixer altres en diferents parts del món com al Regne Unit, Polònia, Holanda, Espanya o Romania. L’origen d’aquest estrany objecte encara és tot un misteri.

Ara s’ha trobat un en una platja de la Costa Brava, concretament a la platja de Sa Conca de Castell Platja d’Aro. Es tracta com en els casos anteriors d’una escultura en forma de columna d’acer inoxidable d’uns tres metres d’alçada, que han clavat en la sorra de la platja i molt similar a la que apareix a la pel·lícula 2001: Una Odissea a l’Espai, dirigida per Stanley Kubrick.

El desembre passat es va trobar un altre Ayllón, en Segovia. De moment no se sap l’origen d’aquests misteriosos monòlits que apareixen de tant en tant en diferents parts del món. Alguns apunten a una operació de màrqueting, altres a algun grup d’admiradors de Kubrick o fins i tot s’atribueix a l’associació The Most Famous Artist (L’artista més famós).

Ara que estem en setmana santa i que el bon temps ens acompanya, en les platges de la Costa Brava es veu força afluència de gent que s’apropa fins a l’estrany monòlit per captar imatges d’aquest misteri que ja corren per les xarxes socials.

Les primeres imatges del monòlit trobat a Castell-Platja d’Aro les ha difós l’associació Arocinema a través del seu perfil de Facebook, associació d’aquesta localitat empordanesa que es defineixen com una associació pels “amants del cinema, la música, la literatura i tot el món freak“.

El Monòlit que va aparèixer el novembre del 2020 al desert de Utah

Tags: Costa Brava, Monòlit

Notícies semblants: