Mor a Madagascar als 29 anys víctima de la Covid-19 el fill del senador de JxCat Jami Matamala


Jami Matamala

Segons ha informat el mateix Jami Matamala a través del seu perfil de Twitter, el seu fill Miquel ha mort als 29 anys víctima de la Covid-19. En Miquel ha mort a Madagascar on estava de viatge des de fa unes setmanes visitant a uns amics que tenia a l’illa africana.

Jami Matamala ha volgut acomiadar-se del seu fill amb aquestes paraules:

“Ara en Miquel ha fet un altre viatge que vivim amb molta tristesa però amb l’agraïment d’haver pogut tenir-lo amb nosaltres aquests anys. Vola alt Miquel, ens retrobarem! T’estimo fill.”

Jami Matamala és senador per JxCat des del 2019 i de tots és coneguda la seva estreta relació que manté amb el president Puigdemont, va ser un gran puntal pel president, acompanyant-lo en el seu viatge a l’exili, ajudant-lo a establir-se en Brussel·les i en la creació de la Casa de la República, finalment l’any 2019 va tornar a Catalunya per presentar-se al senat.

Moltes han estat les mostres de condol a través de les xarxes socials, un dels primers a fer-ho ha estat el president Puigdemont. Des d’aquí volem mostrar el nostre més sincer condol a tota la família d’en Miquel Matamala López. Sempre és trist que marxi una persona, però quan és en plena joventut i a causa d’aquesta maleïda pandèmia, encara és més dolorós.

La seva germana Neus també ha volgut mostrar el seu dolor:


T'agrada? Compartiex-ho!

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
1
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
7
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.