Tanquen les pistes d’esquí de FGC. Masella continuarà oberta aquest mes d’abril si hi ha prou neu.

Les sis estacions d’esquí gestionades per Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya van tancar ahir la temporada amb una ocupació d’entre el 30% a la Cerdanya i el 50% al Pallars i l’Alta Ribagorça, segons declaracions fetes ahir pel conseller Ramon Tremosa en una visita que va fer a l’estació de Boí Taüll.

Donada la situació que hem tingut aquest any per culpa de la pandèmia de la Covid-19, amb el confinament comarcal fins fa poques setmanes, el conseller Tremosa ha fet una valoració força positiva de la temporada. Afirmant que les mesures de seguretat en combinació amb les restriccions han servit per mantenir una mica el sector del turisme d’esquí que genera tants llocs de treball durant l’hivern i donar una mica d’oxigen al sector de l’hostaleria, la restauració i el comerç.

Les estacions que van tancar ahir són les de Boí Taüll, Port Ainé, Espot, La Molina, Vallter 2000 i la de la Vall de Núria. En canvi Masella de gestió privada, ha anunciat que mantindran obertes les seves instal·lacions aquest mes d’abril, fins que la neu i la Covid-19 ho permetin. De moment no han posat data de tancament. Mantindran obertes 16 pistes i 6 remuntadors de les nou del matí fins a les dues del migdia, cada dia de la setmana.

El que sí que estarà tancada serà la connexió Alp 2500 que connecta les pistes de Masella amb les de La Molina que va tancar ahir.

Tags: Esquí, Masella

Notícies semblants: