Apareix un altre obelisc misteriós en un bosc proper al Monestir de Santes Creus

Un altre obelisc com el que va aparèixer fa unes setmanes a Platja D’Aro s’ha trobat aquest cap de setmana a l’arbreda Vidala, als voltants del monestir de les Santes Creus, al municipi d’Aiguamúrcia. En aquest cas es tracta d’una estructura metàl·lica d’uns dos metres i mig, però a diferència del que es va trobar a la platja de Sa Conca, aquest té gravades unes inscripcions.

Les inscripcions jeroglífiques en els costats del monòlit diuen “comença el joc”. Segons pública el Diari de Tarragona que és el que va donar la notícia, al lloc on s’ha trobat no es pot accedir en cotxe, i per això se sospita que l’hagin muntat allà mateix amb peces individuals soldades i aguantat per la base amb un triangle ancorat a terra.

L’Ajuntament d’Aiguamúrcia no descarta que es converteixi en un atractiu turístic més de la zona, tal com ha fet Platja d’Aro que després que un grup de joves tombés el monòlit que es va trobar a la platja, van decidir traslladar-lo al Parc dels Estanys.

Tags: Monòlit

Notícies semblants: