El vi més admirat del món 2021 és català.

La revista Drinks International cada any elabora un rànquing de les marques de vins més admirats del món. Els principals experts en vins d’arreu del món on participen sommeliers, compradors, restauradors i escriptors de 48 països, participen en l’elaboració d’aquest rànquing des de fa onze anys.

Aquest any 2021 el primer lloc en el pòdium dels “The World‘s Most Admired Wine Brands” l’ocupa una marca catalana, la de la Família Torres que també ha estat guardonada com la marca més admirada d’Europa. El Celler de la Família Torres el varen fundar l’any 1870 dos germans d’una família de viticultors de Vilafranca del Penedès, Jaime i Miquel Torres Vendrell i des de llavors continua en mans de la família, actualment la cinquena generació de Torres té la direcció de l’empresa, que exporta els seus vins a 150 països.

Les cinc marques de vins més admirades del món 2021

1. Família Torres – Catalunya
2. Catena – Argentina
3. Vega Sicilia – Valladolid
4. Henschke – Australia
5. Concha y Toro – Xile

En el lloc 37 trobem al Celler Abadal del Pla de Bages i en el 47 a Raventós Codorníu de Sant Sadurní d’Anoia.

Tags: Premis, Vins

Notícies semblants: