Es busca un pres condemnat per homicidi que va fugir dimecres de la presó de Quatre Camins


0

Els Mossos d’Esquadra busquen a un reclús condemnat per homicidi dolós que va fugir de la presó de Quatre Camins de la Roca del Vallès durant una sortida amb un educador. Es tracta d’Ivan C.M., un pres que pateix una discapacitat intel·lectual i que té un ampli historial delictiu de robatoris amb violència.

Està desaparegut des del dimecres passat quan va fugir mentre estava fora de la presó amb un educador, en aquell moment vestia un xandall gris, sabatilles Adidas i té una alçada d’1,70 m. És fàcilment identificable per diversos tatuatges, entre ells un amb el número 666 al coll o un altre d’un puny americà en un dels braços.

L’última detenció va ser l’any 2017 per un robatori amb violència a una persona gran que després va morir. La seva fotografia es va distribuir ahir a través de Twitter per si algú el veu que avisi als Mossos d’Esquadra.


T'agrada? Compartiex-ho!

0

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.