Luis Enrique demana col·laboració per una campanya sobre el càncer infantil

Luis Enrique exjugador, exentrenador del Barça i actual entrenador de la selecció espanyola, ha emès un vídeo demanant col·laboració per tal de poder crear una nova unitat d’oncologia pediàtrica a l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona. Recordem que Luis Enrique va perdre la seva filla de tan sols 9 anys fa un any i mig a causa d’un osteosarcoma, un tipus de càncer d’ossos.

Ara Luis Enrique es vol sumar a la campanya impulsada per les Fundacions A. Bosch, Aladina i Small, per tal de recaptar fons per poder construir la nova àrea d’oncologia infantil a la Vall d’Hebron i per la que calen sis milions d’euros.

Aquesta nova zona disposaria d’habitacions individuals, 13 per infantil, 7 per adolescents i 7 més per trasplantaments. A més també es preveu fer espais per a descans, zona de jocs, menjador, una aula, un gimnàs i un espai pel descans dels pares, així com una gran terrassa exterior. En un principi les obres començarien al maig de l’any 2022 i es preveu que estiguin finalitzades a principis del 2024.

Luis Enrique ja ha posat el seu petit granet de sorra, però per tal de poder assolir el projecte també demanen la col·laboració de tota la ciutadania. Es poden fer aportacions a través de la web del projecte www.realidadmejorada.org.

Tags: Luis Enrique

Notícies semblants: