Obre a Barcelona l’Experiència Immersiva de Gustav Klimt

A partir d’avui el Centre d’Arts Digitals Ideal de Barcelona del carrer del Dr. Trueta, 196-198, ofereix una experiència immersiva sobre el pintor austríac Gustav Klimt. Un passeig que ens transporta al naixement del modernisme i el feminisme a través de pantalles gegants, realitat virtual i instal·lacions interactives.

Gustav Klimt (1862-1918) és un dels artistes més reconeguts del món, un pintor amb una estètica i simbolisme especial, un dels més grans representants del pas de la pintura clàssica a la del moviment modernista de la Viena de finals del segle XIX.

El Centre d’Arts Digitals Ideal en coproducció amb l’estudi belga Exhibition Hub, obren dues mostres paral·leles del pintor austríac, una a Barcelona i l’altre a l’Horta Gallery de Brussel·les. En elles podrem gaudir de les obres més conegudes de l’artista, analitzant el que va significar per a ell el moviment del modernisme i el feminisme. En submergirem en obres com “El Beso”, una pintura carregada de sensualitat.

Amb aquesta exposició el Centre d’Arts Digitals Ideal, estrena una nova sala de 300 m² on es presenta una instal·lació que ens permetrà interactuar amb les obres de Klimt en una pantalla gegant de 180°.

Si voleu gaudir d’aquesta experiència immersiva per l’obra de Gustav Klimt, podeu comprar les entrades a Ideal Centre d’Arts Digitals. De moment un deixem amb un petit tast virtual pel món de Klimt.

Tags: Exposicions

Notícies semblants: