Roses solidàries per Sant Jordi a la Vall d’Hebron


L’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona ha posat en marxa una campanya solidària perquè tots els pacients ingressats tinguin una rosa molt especial en aquest Sant Jordi, però per això necessiten la col·laboració de tots nosaltres.

Així descriuen aquesta iniciativa solidària: “Aquest any volem regalar als pacients una rosa molt diferent, plena de valors, una rosa doblement solidària”. Doblement solidària perquè han estat confeccionades per persones d’un centre d’acompanyament i acollida de dones en context de prostitució i d’exclusió social de Barcelona, el centre “El Lloc de la Dona”.

En el taller tèxtil d’aquest centre han confeccionat amb molt amor, unes roses artesanes que podem comprar a través de la pàgina web i el dia de Sant Jordi, les entregaran a tots els pacients de la Vall d’Hebron.

Si vols participar amb aquesta iniciativa doblement solidària, ho pots fer comprant una o més roses a la web Sant Jordi a la Vall d’Hebron perquè cap pacient es quedi sense la rosa en la diada de Sant Jordi, tan especial per a tots els catalans i catalanes.


T'agrada? Compartiex-ho!

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
2
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.