Neix al Zoo de Barcelona una gasela d’una espècie considerada extingida en llibertat


El Zoo de Barcelona ha publicat a través del seu perfil de Twitter la bona notícia del naixement d’una gasela d’una subespècie que es considera extingida en llibertat. Es tracta d’una gasela dama mohor (Nanger dama), que habitava en deserts i estepes del nord d’Àfrica, en les zones subdesèrtiques del sud del Marroc i al Sàhara Occidental.

L’any 1971 l’Estació Experimental de Zones Àrides d’Almeria, depenent del CSIC, va iniciar un programa de cria en captivitat que va permetre tornar a reintroduir-la al Senegal, el Marroc i Tunísia. El naixement d’aquesta setmana al Zoo de Barcelona, s’emmarca dins aquest projecte per tal d’evitar l’extinció total.

L’augment descontrolat de la caça i el canvi en l’hàbitat natural de moltes espècies són els causants de la desaparició de moltes d’elles. Esperem que amb aquest nou naixement ajudem a repoblar els seus hàbitats naturals amb aquests exemplars i deixin d’estar en captivitat.


T'agrada? Compartiex-ho!

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.