Un pas més en la construcció de la Sagrada Família, col·locat l’armat per l’estel que coronarà la Torre de la Mare de Déu.

Ahir es va fer un pas més en la construcció de la Sagrada Família, col·locant l’armat de la llanterna que servirà per instal·lar el gran estel que coronarà la Torre de la Mare de Déu. Des d’ahir el Temple de la Sagrada Família té 11 metres més d’alçada, com si haguessin construït quatre pisos de cop.

La previsió és que per Nadal ja puguem veure l’estel enlluernant la basílica. Aquest armat deixarà passar la llum del sol fins a l’interior del temple, l’acer s’omplirà amb formigó i es recobrirà amb un trencadís amb peces blanques i blaves simulant la mantellina de la verge, fet al Berguedà.

Veiem com serà l’estel que coronarà la Torre de la Mare de Déu.

Tags: Sagrada Familia

Notícies semblants: