El Barça i el Madrid es queden sols en el fracassat projecte de la Superlliga.

El Barça i el Reial Madrid s’han quedat sols en el projecte fracassat de la Superlliga. Els primers a retirar-se van ser els sis equips anglesos, Manchester United, Manchester City, Liverpool, Arsenal, Chelsea i Tottenham, tot seguit es van afegir els tres italians, JuventusMilan i Inter i l’Atlético de Madrid.

En declaracions del president i gran impulsor d’aquesta Superlliga, Florentino Pérez, afirma que de moment cap d’aquests equips està fora de la competició, ja que per sortir s’ha de pagar una penalització, que de moment ningú ha fet efectiva. El president del Reial Madrid no va voler especificar la xifra a què ascendeix aquesta penalització.

El Barça es va adherir a aquest projecte durant el mandat de Josep Maria Bartomeu, adhesió que ha ratificat la junta de Laporta, però afegint una clàusula on diu que aquesta adhesió està condicionada a l’aprovació de l’assemblea de socis.

Molts han estat els jugadors que han mostrat la seva oposició a aquesta nova competició, com Gerard Piqué que va fer un tuit dient: “El futbol és de l’afició. Avui més que mai.”.

Però no és el primer cop que el central del Barça es posiciona en contra d’aquesta competició.

Tags: Futbol, Superlliga

Notícies semblants: