Com serà Girona temps de flors d’aquest any marcat per la pandèmia

L’any passat la ciutat dels quatre rius va haver de suspendre la setmana “Girona temps de flors” per culpa de la pandèmia, estàvem en ple confinament domiciliari. Aquest any igual que hem pogut gaudir d’un Sant Jordi als carrers de tota Catalunya, la ciutat de Girona recupera Temps de flors.

Per primer cop a la seva història es farà totalment a l’aire lliure i adaptada a les restriccions marcades per la Covid-19. La setmana del 8 al 16 de maig nou barris de la ciutat s’ompliran dels colors de les flors de primavera. A diferència d’altres anys, aquesta 65a edició guarnirà altres barris de la ciutat, però conscients de l’atractiu que té el Barri Vell, el consistori proposa quatre itineraris amb punts d’entrada i sortida diferents, per evitar aglomeracions.

Aquest any no podrem gaudir dels espais tancats com les esglésies o els banys àrabs,  ens haurem de conformar a veure la decoració de la façana, però podrem contemplar tota l’esplendor que cada any ens mostren els professionals decorant les escales de la catedral, els jardins dels Alemanys i de la Francesa, la plaça dels Jurats o part de les Sarraïnes.

Les entrades al Barri Vell es faran per la plaça de Sant Fèlix, la pujada del Rei Martí, la plaça dels Jurats i pel carrer Sant Cristòfol amb el passeig Arqueològic. L’aforament màxim serà de 10.000 persones i un cop dins del recinte els visitants es podran desplaçar lliurement per tot el Barri Vell. Les sortides es faran per la plaça de Sant Fèlix, pel carrer de la Força amb la plaça de l’Oli, per la pujada de Sant Domènec i per la confluència de Sant Cristòfol amb el passeig Arqueològic.

Ara que s’ha aixecat el confinament comarcal i ens podem desplaçar lliurement per tota Catalunya, segur que la ciutat de Girona rebrà molts visitants en la setmana dedicada a Temps de Flors. De moment per fer un tast ens quedem amb alguna imatge d’altres edicions.

 

Tags: Girona, Temps de flors

Notícies semblants: