Dos periodistes espanyols assassinats a Burkina Faso mentre gravaven un documental sobre la caça furtiva.

Dos periodistes espanyols han estat assassinats a Burkina Faso, mentre treballaven en un documental sobre la lluita de les autoritats del país africà contra la caça furtiva. Els fets van passar ahir dilluns al voltant de les nou del matí, quan circulaven en un comboi format per dos vehicles i una vintena de motocicletes.

Quan els dos periodistes han començat a gravar imatges amb un dron, es va produir un atac per homes armats que van segrestar alguns components del comboi, entre ells els dos espanyols, David Beriain originari de Pamplona i Roberto Fraile de Barakaldo. Malauradament segons ha anunciat el mateix president del govern central, Pedro Sánchez, els dos han estat trobats sense vida.

Segons l’agència de notícies Reuters, també han resultat morts un altre periodista irlandès i un membre de les forces de seguretat de Burkina Faso. Tres persones més haurien resultat ferides, la resta de les persones que formaven part del comboi es van poder dispersar.

Des d’aquí volem mostrar el nostre més sincer condol a tota la família i amics de David Beriain i Roberto Fraile.

 

Tags: Periodistes

Notícies semblants: