L’enrenou de la vacunació de policia nacional i guàrdia civil a Catalunya i la resposta del Dr. Argimon


El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) obliga al Departament de Salut vacunar als agents de policia nacional i guàrdia civil residents a Catalunya. En la seva resolució ordena que en el termini de deu dies aquest col·lectiu presenti el mateix percentatge de vacunats que el dels Mossos d’Esquadra.

Per fer-ho hauran d’endarrerir la vacunació de les persones d’entre 70 i 80 anys, ja que aquest col·lectiu per l’edat que tenen la majoria, no poden rebre la vacuna d’Astrazeneca. Arran d’aquesta decisió el Doctor Argimon, secretari de Salut Pública de la Generalitat de Catalunya ha esclatat per la politització i judicialització del tema.

Segons publica RAC1 el Doctor Argimón, es pregunta irònicament:

“Quina dosi posarem? Doncs no ho sé, potser ho preguntem al ministeri o al jutge. Perquè aquí, qui opina són els jutges. Potser li preguntaré al jutge si és Pfizer, o Moderna, o Janssen, no ho sé”.

El Doctor Argimon també explica que van començar a vacunar aquest col·lectiu quan va arribar el cens, que va ser una mica més tard que el dels Mossos, però en aquells moments es va fer l’aturada de la vacuna d’Astrazeneca esperant la decisió que prenia el govern espanyol sobre la conveniència d’utilitzar aquesta vacuna i saber la franja d’edat a què se l’havia de subministrar.

Per acabar el Doctor Argimon nega que es discriminés per motius de professió, literalment va dir: “M’importa un rave, la professió que tenen”. Escoltem-lo.


T'agrada? Compartiex-ho!

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.