Impressionant accident de Marc Márquez en el circuit de Jerez, el mateix on es va lesionar el braç

Marc Márquez ha patit un impressionant accident aquest matí en el circuit de Jerez quan estava disputant els entrenaments del Gran Premi d’Espanya de MotoGP. El pilot de Cervera s’ha estavellat a 160 km/h contra la tanca de protecció de la corba 7, patint un fort impacte i quedant uns minuts a terra.

Tots els que estaven contemplant la cursa han pensat en quines conseqüències podria tenir aquesta caiguda pel seu delicat braç, després de l’últim accident que va patir en aquest mateix circuit el passat mes de juliol, que el va obligar a passar tres cops pel quiròfan i estar fora joc fins fa poc dies.

Afortunadament com ell mateix ha pogut informar, tan sols ha estat un “ensurt”. El pilot català es troba bé i només ha patit una contusió a les cervicals. Ha estat traslladat a l’Hospital de Jerez on li han fet un TAC per descartar cap lesió greu. Demà sortirà en el 14è lloc.

Notícies relacionades:

L’aparatosa caiguda de Marc Márquez per la que haurà de passar pel quiròfan (20.07.2020)

Tags: Marc Márquez, Moto

Notícies semblants: