Aquesta primavera el Poble Espanyol acull una exposició de dinosaures

Pels amants dels dinosaures, aquesta primavera ens esperen al Poble Espanyol.

Durant tot aquesta primavera el Poble Espanyol de Barcelona acull una exposició de dinosaures, més de 30 figures d’aquests majestuosos animalons que van poblar la terra en el Triàsic, Juràssic i Cretàcic, ens esperen en aquest recinte tan popular de la ciutat de Barcelona.

Entre les rèpliques d’edificis i indrets d’Espanya, trobarem Tiranosaures Rex, Triceratops, Espinosaures, Estegosaures, Velociraptors, algun d’ells animats, els anomenats animatrònics que potser ens provocaran algun crit d’esglai.

L’entrada a l’exposició apta per a tots els públics està inclosa amb l’entrada al recinte del Poble Espanyol on també podrem gaudir dels 117 edificis a escala real d’indrets de l’Estat espanyol, veure alguns tallers d’artesania, passejar per les botigues i prendre un vermut o dinar en els diferents bars i restaurants del recinte.

Podeu consultar horaris i comprar les entrades en la web del Poble Espanyol.

Tags: Dinosaures, Poble Espanyol

Notícies semblants: