El Barça de futbol femení ja està a la final de la Champions League. Felicitats, noies!


2
2 points

Les noies del Barça ja tenen el bitllet per a la final de la Champions League

Les noies del FC Barcelona ja estan a la final de la Champions League després de guanyar avui al Paris Saint Germain per 2-1. Per tercer any consecutiu el futbol femení del Barça treu més bons resultats que el masculí en la competició europea.

Després del partit d’anada a París en el que van empatar 1-1 amb una actuació arbitral força polèmica en contra del Barça, avui les noies de Lluís Cortés han sabut enfrontar-se al Paris Saint Germain, obtenint un bon resultat que les porta a la final.

Esperem que aquest any puguin aixecar la copa de la Champions League. Felicitats, noies i molta sort en la final que es disputarà al Gamla Ullevi de Göteborg (Suècia), el diumenge 16 de maig.


T'agrada? Compartiex-ho!

2
2 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
4
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
1
Em diverteix
M'agrada M'agrada
3
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.